FAQ

Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man indbytte sin gamle bil?

Det kan man godt, dog anbefaler vi at forsøge at sælge den selv evt. privat eller til en forhandler, da vi selv finder en engros aftager, eller sætter den på auktion, hvormed vi typisk ikke får noget særligt for bilen.

Er leasingperioden altid på 12 måneder?

Det er den typiske beregning fra os, vi kan godt lave en leasingperiode på eks. 24 eller 36 måneder, men vi anbefaler 12 md. da vi derved opnår den laveste forholdsmæssige registreringsafgift.

Hvad dækker depositum over?

Vi skal altid have indbetalt depositum på 15.000 kr., da vi udelukkende byder på dine vegne. Det er derfor en sikkerhed for at du er seriøs omkring bilen vi byder på for dig. Så snart buddet er vundet og bilen er din, så modregner vi hele beløbet i din førstegangsydelse eks. ved leasing. Andet gælder når det er kontantkøb eller anvist banklån – se pkt. 9 og 10 i Guiden.

Hvilke omkostninger er der indeholdt i beregningen?

Udover budsummen som omregnes fra svenske (SEK) til danske kroner (DKK), hvor den svenske kurs pt. er lav ca. 70 svenske for 100 danske, så kommer der to salærer til KVD, hvor det ene er ca. 3000 DKK for at ekspedere buddet, og et på ca. 1500 DKK for export til Danmark.
Så er der transporten til Danmark, som afhænger af auktionens lokation, da KVD har flere lokationer vil prisen være lav når det er fra Svedala end hvis det eks. er fra Åkersberga nord for Stockholm.
Når vi har bilen i Danmark skal den toldsynes, og det koster ca. 1000 DKK. Vi sørger for at bilen er nysynet, nyserviceret og topklargjort hvilket ligger i laget af 3-5000 DKK. Til slut har vi en lille procentvis avance for vores service, som udregnes ud fra budsummen før øvrige omkostninger lægges på.

Kan jeg godt byde med i aften?

Ja, det kan du godt – giv os blot 1-2 timer for at godkende leasing.
Vi har en formular som vi sender på mail, og så snart vi har alle nødvendige oplysninger, så kan du frit byde med. Husk, at det er os der byder på dine vegne og du skal derfor blot være tilgængelig på telefon når auktionen foregår. Typisk om aftenen mellem kl. 19:00 og 21:30. Du ringes op af en af vores agenter.

Kan jeg få en kontrakt til gennemlæsning inden jeg beslutter mig?

Ja, vi kan sende en proforma leasingkontrakt som indeholder de gældende forhold. En sådan kontrakt er uforpligtende og derfor ikke bindende. Dog skal buddet vindes først, før den endelige beregning kan laves. 

Hvor meget skal jeg betale i førstegangsydelse?

Du kan godt få en lav førstegangsydelse, men så er den månedlige ydelse også tilsvarende højere. Så jo højere førstegangsydelse – des lavere månedlige ydelse. Vi beregner altid med udgangspunkt i 20 % i udbetaling, og 25 % i afskrivning til beregning af restværdien.

Hvor mange KM er indregnet i leasingaftalen?

Vi beregner ud fra 20000 KM om året, men det kan justeres så det passer præcis til dit kørsels-mønster. Jo tættere på det faktiske antal kørte KM om året, des bedre.